Cash Truck vanaf 23 september op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video brengt de film Cash Truck op 23 september 2021 uit met in de hoofdrollen Jason Statham, Josh Hartnett, Holt McCallany. Eerder stond de film bekend onder de titel The Wrath of Man. Bekijk hieronder de trailer.

Cash Truck op Amazon Prime Video

Wanneer H (Jason Statham) aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf, dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars, heeft hier net een dodelijke roofoverval plaatsgevonden. De crew bekijkt de mysterieuze H met argwaan: is hij een undercover politieagent, een oorlogsheld of een crimineel meesterbrein?

Na onder andere Lock, Stock and Two Smoking Barrels werken Guy Ritchie en Jason Statham voor de vierde keer samen in deze actiefilm die zich afspeelt over verschillende tijdslijnen en vanuit verschillende perspectieven.

Naast Statham zijn er rollen voor Scott Eastwood, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Holt McCallany, Laz Alonso, Deobia Oparei, Lyne Renee, Alex Ferns, Anthony Molinari, Raúl Castillo, Chris Reilly, Niamh Algar, Josh Cowdery, Post Malone.

De film is geregisseerd door Guy Ritchie op basis van een scenario door hemzelf, Ivan Atkinson & Marn Davies.

Cash Truck is vanaf 23 september te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter