Cast bioscoopfilm Doris compleet

Cast bioscoopfilm Doris compleetTalpa Fictie maakt vandaag bekend dat Guy Clemens, Monique van de Ven, Gijs Scholten van Aschat, Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Tarik Moree en Hendrikje Nieuwerf aan de cast van de bioscoopfilm Doris zijn toegevoegd. Eerder werd bekend gemaakt dat Tjitske Reidinga de titelrol vervult. Een deel van de cast speelde tevens een rol in de gelijknamige tv-serie. De opnames van de film zijn reeds van start gegaan.

Over de film
Doris is op haar vijfenveertigste op een dood punt aanbeland, maar vindt na de nodige tegenslag, gesteund door haar beste vriend Tim, haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug.

Doris staat onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust). Roos Ouwehand heeft het scenario geschreven en de regie is in handen van Albert Jan van Rees (Klem en Toren C).

Doris is een samenwerking tussen Talpa Fictie, RTL en filmdistributeur Entertainment One Benelux en zal vanaf 11 oktober 2018 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.