Castleden bekend CSI: Vegas revival serie

De CSI-revivalreeks CSI: Vegas heeft drie van de hoofdrollen gecast, namelijk Paula Newsome (Barry), Matt Lauria (Kingdom) en Mel Rodriguez (Better Call Saul). Aangezien Vegas dient als een vervolg op de originele CSI-serie, zal het de franchise terugbrengen naar waar het allemaal begon. Volgens Deadline volgt Vegas een briljant team van forensische onderzoekers die oude vrienden verwelkomen en nieuwe technieken moeten inzetten om gerechtigheid in Sin City te behouden en te dienen.

William Petersen en Jorja Fox zijn volgens de berichten ook hun deals aan het afronden om hun respectieve rollen als personages Gil Grissom en Sara Sidle opnieuw te spelen. Hoewel de reeks nog niet officieel groen licht heeft gekregen, krijgt de serie naar verluidt een rechtstreekse bestelling bij CBS. Het wordt aangekondigd als een gelimiteerde serie, maar schrijver Jason Tracey (Elementary) geeft aan dat CSI: Vegas een doorlopende serie met meerdere seizoenen kan worden als de serie goed presteert bij kijkers.

Er zijn enkele details over de nieuwe personages onthuld. Deadline meldt dat Newsome de rol van Maxine gaat spelen, het nieuwe hoofd van het Vegas Crime Lab. Ze wordt beschreven als een voormalig basketbalcoach en een topvlieger en een leider op het gebied van genetica. Ze is onlangs gescheiden en worstelt met de opioïde-verslaving van haar zoon.

Lauria speelde eerder een ander personage, Agent Matthew Pratt, in de vorige reeks van CSI. Nu zal hij naar verluidt een origineel personage spelen genaamd Josh, een Level III CSI die wordt beschreven als de ‘hoofdonderzoeker van zaken, en heeft een talent voor reconstructie van misdaadscènes. Hij is in Vegas geboren en getogen en komt uit een familie van boeven en oplichters.

Rodriguez speelt de rol van Hugo, een man die drie jaar eerder de functie van hoofd medische onderzoeker op de afdeling overnam. Het personage heeft een “eindeloze fascinatie voor de lichamen die verschijnen op zijn tafel en het mortuarium is zijn favoriete plek.” Net als Lauria verscheen Rodriguez eerder in de franchise als Al in een aflevering van CSI: NY.

CSI: Vegas revival

CSI: Crime Scene Investigation volgde een team van crime-scene-onderzoekers voor de politie van Las Vegas terwijl ze fysiek bewijs gebruikten om moorden op te lossen.  De serie had hoofdrollen voor William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Jorja Fox (Sara Sidle), George Eads (Nick Stokes), Jon Wellner (Henry Andrews), David Berman (David Phillips), Paul Guilfoyle (Jim Brass), Wallace Langham (David Hodges), Elisabeth Harnois (Morgan Brody), Robert David Hall (Dr. Al Robbins), Eric Szmanda (Greg Sanders) en Ted Danson (D.B. Russell) en Laurence Fishburne.

CSI werd vanaf 2000 gemaakt door CBS, met Anthony E. Zuiker als producer en originele schrijver. De serie wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Jonathan Littman, en Petersen. CSI: Crime Scene Investigation stopte na 15 seizoenen in 2015 en lanceerde een franchise van $1 miljard dat vier series besloeg; CSI en spin-offs CSI: Miami, CSI: New York en CSI: Cyber.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter