Castleden Huisvrouwen Bestaan Niet 2 bekend

De makers van Huisvrouwen Bestaan Niet 2 hebben deze week de gehele cast van de film bekendgemaakt. Naast de vertrouwde castleden Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Jim Bakkum, Fred van Leer en Kay Greidanus, zijn ook nieuwe gezichten te zien in het vervolg op de meest succesvolle Nederlandse film van 2017.

Onder andere Leopold Witte (Gooische Vrouwen), Henry van Loon (De Luizenmoeder, Random Shit), Patrick Martens (Fashion Chicks), Robert de Hoog (Baantjer: Het Begin, Nova Zembla), Tina de Bruin (Foute Vriendinnen, Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen) en Leny Breederveld (De Luizenmoeder, Jiskefet) zijn aan de lijst toegevoegd.

De opnames zijn in volle gang en dezelfde makers als bij het eerste deel zijn weer aangesloten. De regie ligt in handen van Aniëlle Webster en het scenario is geschreven door Richard Kemper. De film wordt geproduceerd door Rick Engelkes en Frank Groenveld onder productiemaatschappij REP Film in samenwerking met Nuts & Bolts Film Company (Denis Wigman en Marijn Wigman).

In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend ieder met hun fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven. In dit vervolg volgen we Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun worsteling met verschillende levensvragen.

WW Entertainment is verantwoordelijk voor de distributie van Huisvrouwen Bestaan Niet 2 en brengt de film op 12 december 2019 uit in de Nederlandse bioscopen.