Catching Killers seizoen 2 vanaf 9 februari op Netflix

Catching Killers seizoen 2 is vanaf 9 februari 2022 te zien op Netflix. Seizoen 1 was erg populair op Netflix en nu krijgt de true crime-serie een vervolg. De serie onderzoekt de zaken van beruchte seriemoordenaars, waarbij de onderzoekers een diepgaand inzicht geven in de huiveringwekkende details achter elke zaak en hoe ze deze hebben opgelost. Bekijk hieronder een trailer.

Catching Killers seizoen 2

In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk. Er wordt door de rechercheurs gesproken over de moorden op vrouwen nabij Green River, een seriemoordenaar die actief was tijdens een dodelijke roadtrip door Florida in 1990 en over een moordenaar die begin jaren 90 een vrouw uit Oregon vermoordde.

Catching Killers is een waargebeurde misdaaddocumentaire geproduceerd door Simon Dekker en Diana Sole Walko. De reeks verscheen op 8 december 2021 op Netflix. De serie volgt politie en aanklagers terwijl ze ‘s werelds meest gewelddadige moordenaars arresteren.

Catching Killers seizoen 2 is vanaf 9 februari 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter