CBS annuleert Zoo na drie seizoenen

Volgens THR heeft CBS vandaag besloten dat de serie Zoo niet verder gaat na het huidige seizoen. De serie bevindt zich op dit moment in het derde seizoen. Zoo is gebaseerd op de #1 bestseller van James Patterson. De serie, die in 2015 in première ging, vertelt het verhaal over een golf van wereldwijde gewelddadige aanslagen tegen mensen door dieren.

Millennia lang werden de dieren door de mens opgejaagd, opgesloten, uitgebuit en afgeslacht … maar plotseling beginnen ze terug te vechten! Wat begon als een reeks onverklaarbare aanvallen is uitgegroeid tot een wereldwijde oorlog tussen mens en dier. Wanneer een zoöloog, een journaliste, een safarigids en een dierenarts-patholoog het mysterieuze fenomeen van de aanslagen nader onderzoeken, brengen ze onder andere een geheim plan van de regering aan het licht…

De serie is ontwikkeld door Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner en Scott Rosenberg. De hoofdrollen in de serie zijn voor Kristen ConnollyBilly BurkeNonso AnozieJames Wolk en Nora Arnezeder.