CBS kondigt Salvation seizoen 2 aan

CBS heeft Salvation seizoen 2 aangekondigd. De serie is vernieuwd voor dertien afleveringen, die in de zomer van 2018 zullen worden uitgezonden.

Salvation seizoen 2

Een MIT-masterstudent en een miljonair werken samen in een wanhopige poging om te voorkomen dat een asteroïde in botsing komt met de aarde. Deze botsing zou de vernietiging van de mensheid kunnen betekenen en het wordt een race tegen de klok om dit te kunnen voorkomen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Charlie Rowe, Jacqueline Byers, Rachel Drance, Shazi Raja, Ian Anthony Dale, Melia Kreiling, Ashley Thomas.

De serie is ontwikkeld door Craig Shapiro, Elizabeth Kruger en Matt JL Wheeler. De eerste aflevering van Salvation werd op 12 juli 2017 uitgezonden door CBS.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter