Chandler Riggs (The Walking Dead) aanwezig bij Dutch Comic Con 2019

Op 23 en 24 november kun jij Chandler Riggs ontmoeten tijdens Dutch Comic Con 2019. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. De meeste zullen hem kennen uit The Walking Dead. Mis je kans niet om op de foto te gaan met Ian en koop jouw photobooth of Meet & Greet tickets online.

Chandler Riggs

Chandler Riggs is misschien wel het meest bekend van zijn rol als de tiener Carl Grimes in acht seizoenen van The Walking Dead. De onverwachte dood van zijn personage veroorzaakte een sociale media chaos. Riggs won een Saturn-award voor zijn prestaties als “jonge acteur” in 2013 en 2016. Nu heeft hij  in twee onafhankelijke films gespeeld, namelijk Inherit the Viper tegenover Bruce Dern en Josh Hartnett, en Only met tegenspeelsters Leslie Odom, Jr. en Frieda Pinto. Ook speelde hij in Mercy samen met Frances O’Conner en Mark Duplass en Keep Watching met Bella Thorne.

Chandler is momenteel te zien op ABC’s A Million Little Things als PJ Nelson.

De acteur is niet de enige ster die bij de wintereditie van het evenement aanwezig is. Eerder werd de komst van o.a. Ian Ziering, Colin O’Donoghue, Marie Avgeropoulos (The 100) en Evanna Lynch (Harry Potter) aangekondigd.