Charles Dance komt naar Comic Con Amsterdam

Acteur Charles Dance komt naar Comic Con Amsterdam 2018. Dance was te zien in Game of Thrones, Last Action Hero, Underworld Blood Wars, Merlin en zoveel meer.

Charles Dance

Dance werd geboren in Redditch, Worcestershire. Hij was lid van de Royal Shakespeare Company in de jaren 70′ en werkte in Londen en Stratford-upon-Avon. Hij regisseerde de film Ladies in Lavender waarin Judi Dench en Maggie Smith speelden. Tevens speelde hij de rol van Erik (ofwel The Phantom) in de in 1990 uitgebrachte versie van The Phantom of the Opera.

Hij begon zijn carrière als de befaamde schurk in The Golden Child en Last Action Hero, maar hij vertolkte ook opmerkelijke rollen in Alien³ (Dr. Clemens), The Jewel in the Crown, Gosford park en Underworld: Awakening. Tegenwoordig is hij te zien als Lord Tywin Lannister in HBO’s Game of Thrones, Dr. Edmund Maltravers in Trinity en Mr Tulkinghorn in The Bleakhouse.

Wil jij hem ook ontmoeten? Je kunt je ticket(s) online kopen in de ticketshop! Fotoshoot-tickets voor Charles komen z.s.m. online!

Reeds aangekondigde gasten zijn Mark Williams, Jeremy Bulloch, Vladimir Furdik, Jack Gleeson, Valene Kane, Beau Gadsdon, Dolly Gadsdon, Martin Klebba, Christopher Larkin, Eric Roberts.