Charlie Cox terug als Daredevil voor Spider-Man 3

Nu Andrew Garfield, Kirsten Dunst, Jamie Foxx, Alfred Molina en Tobey Maguire allemaal lijken terug te keren, breidt de multiversum voor Tom Holland‘s Spider-Man 3 zich nog verder uit. Charlie Cox heeft namelijk naar verluidt getekend om zijn rol als Netflix’s Daredevil opnieuw te spelen voor de Spider-Man film. Dit meldt Murphy’s Multiverse. (Via ComicBook.com)

Terwijl de casting van Garfield momenteel plaatsvindt, waardoor hij de kans krijgt om na The Amazing Spider-Man 2 opnieuw de confrontatie aan te gaan met Jamie Foxx‘s Electro, is Maguire naar verluidt nog in gesprek met de twee studio’s. Daarnaast is bevestigd dat Kirsten Dunst ook terugkeert als Mary Jane Watson, terwijl de betrokkenheid van Emma Stone als Gwen Stacy momenteel onbekend is.

Cox’s Daredevil was de eerste Marvel Cinematic Universe-serie op Netflix en maakte de weg vrij voor de spin-offs Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage en The Punisher, waarvan de eerste drie uiteindelijk uitmondden in de cross-over serie The Defenders. De serie ontving lovende recensies van critici en publiek tijdens de drie seizoenen, en fans waren aanvankelijk teleurgesteld toen het streamingplatform de serie annuleerde. Zowel Netflix als Marvel Studios beloofden dat het personage te zien zou zijn in toekomstige MCU-projecten. Alle Netflix-series hadden losse banden met het MCU, dus zijn verschijning in de film zou niet veel uitleg vereisen.

Daredevil in Spider-Man 3

Tom Holland zal terugkeren voor de film als de titulaire muurcrawler, en het valt nog te bezien tegen welke schurken hij het zal opnemen. Gezien het einde van Far From Home staat een willekeurig aantal van zijn schurken waarschijnlijk te popelen om te vechten. De derde aflevering van de Spider-Man-films van de MCU bevat ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ. Tevens zal Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange ook in de film verschijnen.

Oorspronkelijk stond Spider-Man 3 gepland voor een release op 16 juli 2021, maar werd de film eerst teruggeschoven naar 5 november en zal nu verschijnen op 17 december 2021.

Sony’s aankomende Spidey-lei bevat het Venom vervolg, met in de hoofdrol Tom Hardy en geregisseerd door Andy Serkis, evenals Jared Leto’s Morbius, een Kraven the Hunter-film en een spin-off met Silver Sable en Black Cat.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter