Charlie’s Angels verzameld op nieuwe poster

Sony Pictures heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de Charlie’s Angels reboot film van regisseur Elizabeth Banks. Bekijk de poster hieronder!

Charlie's Angels verzameld op nieuwe poster

 

In de nieuwe Charlie’s Angels film treden Kristen Stewart (Personal Shopper), Naomi Scott (Power Rangers) en Ella Balinska (Casualty) op als het titulaire trio van de film. Doug Miro en Carlo Bernard (schrijvers en producers voor de Netflix-serie Narcos) hebben het script voor de film mede-geschreven.

Er zijn verder rollen voor Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before), Sam Claflin (Me Before You), Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), Elizabeth Banks (Spider-Man 3), Patrick Stewart (Logan), Luis Gerardo Mendez (Murder Mystery), Jonathan Tucker (Westworld), Chris Pang (Crazy Rich Asians) en Nat Faxon (Disenchantment).

De nieuwe film is gebaseerd op de Charlie’s Angels tv-serie van ABC, die werd uitgezonden van 1976 tot en met 1981. Na de serie volgden er twee films in 2000 en 2003 met in de hoofdrollen Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barrymore en Bill Murray.

Charlie’s Angels draait vanaf 14 november 2019 in de bioscoop.