Chicago Fire seizoen 6 vanaf 9 augustus op Net5

Chicago Fire seizoen 6 is vanaf 9 augustus 2022 te zien op Net5. Chicago Fire is een actiereeks waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Departement centraal staan. Bekijk hieronder een trailer.

Chicago Fire seizoen 6

Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Department centraal staan. Geen job is meer stressvoller, gevaarlijker en opwindender dan deze van de brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51. Zij zijn de doodgewone Amerikaanse helden, de moedige mannen en vrouwen die het gevaar opzoeken wanneer iedereen er van wegloopt. De enorme verantwoordelijkheden van hun baan eisen hun persoonlijke tol. Grote reputaties en opgeblazen ego’s in combinatie met de druk om te presteren en onmiddellijk de juiste beslissing te kunnen nemen, zorgen voor heel wat conflicten tussen de leden. Wanneer een tragedie een slachtoffer maakt binnen het team, wordt het team verscheurd door schuldgevoelens en verwijten.

Met het onzekere lot van een aantal eenheden van de Chicago Fire gaat het zesde seizoen knallend van start. Terwijl de dappere brandweerlieden, reddingsteams en paramedici zich bezighouden met de nasleep van elk vuur dat ze tegenkomen – ontvouwen zich meer hete romances, pulserende actie en vurig drama.

In de dramaserie spelen onder meer Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Lauren German, David Eigenberg, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Yuri Sardarov, Joe Minoso, Christian Stolte, Kara Killmer, Miranda Rae Mayo.

Chicago Fire is een actie dramaserie van de zender NBC en werd ontwikkeld door Michael Brandt en Derek Haas. Dick Wolf was de uitvoerend producent. De serie ging in première op 10 oktober 2012. De serie is zelfs zo succesvol dat er verschillende spin-offs kwamen als Chicago P.D. en Chicago Med.

Chicago Fire seizoen 6 is vanaf 9 augustus 2022 om 21:25 uur te zien op Net5. In de Verenigde Staten zijn de makers alweer aangekomen bij seizoen 11. Deze wordt vanaf september van dit jaar uitgezonden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter