Chicago Med seizoen 7 vanaf 21 juni op FOX

Chicago Med is terug! Vanaf 21 juni 2022 is Chicago Med seizoen 7 te zien op FOX. De afleveringen zijn elke week vanaf 20:05 uur te zien. Het meest bekwame medische team van de stad redt levens, terwijl ze daarnaast hun privé-levens ook op de rit proberen te houden. Will Halstead keert terug naar Med om Goodwin te helpen met een geheim onderzoek. Archer en Charles hebben te maken met een tweeling die erop staat identiek te zijn van binnen en van buiten.

Chicago Med seizoen 7 op FOX

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

Het voltallige personeel van Chicago Med past zich aan het nieuwe normaal van de pandemie aan. Dr. Choi, Dr. Lanik en April vechten aan de frontlinie. Dr. Halstead en Hannah worden geconfronteerd met een verontrustende realiteit. Dr. Charles probeert met zijn dochter de lucht te zuiveren na recente ontwikkelingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Dominic Rains, Tehmina Sunny, Roland Buck,
Jodi Kingsley, Margaret Colin, Steven Weber, Charlie Farrell, Benny Mora.

Chicago Med is een Amerikaanse medische dramaserie gemaakt door Dick Wolf en Matt Olmstead. Het is de derde reeks van Wolf’s Chicago-franchise, die inmiddels bestaat uit Chicago Fire, Chicago P.D en Chicago Med. De serie ging in première op NBC op 17 november 2015.

Chicago Med seizoen 7 is vanaf 21 juni 2022 om 20:05 uur te zien op FOX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter