Chilling Adventures of Sabrina deel 4 vanaf december

Ze heet Sabrina Spellman en dat zal altijd zo blijven. Chilling Adventures of Sabrina deel 4, het laatste deel van Chilling Adventures of Sabrina gaat 31 december in première, alleen op Netflix. Bekijk hieronder de teaser trailer!

Chilling Adventures of Sabrina deel 4

De wereld is hard en Sabrina heeft snode plannen. Nadat Sabrina het Book of the Beast heeft ondertekend, kan ze maar moeilijk een balans vinden tussen haar plek in de wereld en haar nieuwe, duistere zijde. In deel 2 staat Sabrina voor nieuwe uitdagingen en moet ze kiezen tussen haar oude vriend Harvey Kinkle en de sexy tovenaar Nicholas Scratch. Ze heeft dan wel haar naam aan de Dark Lord gegeven, maar toch durft ze de boel op stelten te zetten

Chilling Adventures of Sabrina is een horrorserie die door Roberto Aguirre-Sacasa werd ontwikkeld voor Netflix. De reeks is gebaseerd op een stripreeks van Archie Comics en draait om het hoofdpersonage Sabrina Spellman, gespeeld door Kiernan Shipka (Mad Men). Het eerste seizoen ging in première op de streaming-service op 26 oktober en kreeg lovende kritieken van critici en publiek vanwege de donkere visuals, griezelige toon en de prestaties van Shipka.

Shipka wordt vergezeld door Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Ross Lynch en Bronson Pinchot.

Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) schrijft de adaptatie en zal uitvoerend produceren. Chilling Adventures of Sabrina is gebaseerd op de gelijknamige comic book, die de oorsprong en avonturen van Sabrina the Teenage Witch herdefinieert als een donker coming-of-age verhaal. Qua toon in de serie in lijn met Rosemary’s Baby en The Exorcist. In de serie worstelt Sabrina met haar dualistische aard – half-heks, half-sterfelijk – en probeert deze te verenigen, terwijl ze zich staande houdt tegenover de kwade krachten die haar, haar familie en de mensheid bedreigen.

Chilling Adventures of Sabrina deel 4 gaat 31 december in première op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter