Chris Columbus regisseur van Netflix’s The Christmas Chronicles 2

Naar verluidt is Chris Columbus helemaal klaar om Netflix‘s The Christmas Chronicles 2 te regisseren. De eerste film was een succes voor het streamingplatform met naar schatting 20 miljoen streams in de eerste week na de première. Met zulke cijfers was een vervolg onvermijdelijk en wil Netflix vooruitgaan met een tweede deel, waarin Kurt Russell terugkeert als Kerstman.

The Christmas Chronicles werd geproduceerd door Chris Columbus’ 1492 Pictures, maar werd geregisseerd door Clay Kaytis. Voor The Christmas Chronicles 2 zal Chris Columbus het roer overnemen, wat behoorlijk wat interesse zal genereren. De regisseur is namelijk verantwoordelijk voor klassiekers als Home Alone, Home Alone 2, Mrs. Doubtfire en twee Harry Potter-films.

 

The Christmas Chronicles vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het plan hebben om op Kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en te filmen. Hun plan verandert draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor de slee crasht en Kerstmis bijna ontspoort. Tijdens hun wilde nacht, werken Kate en Teddy samen met de Kerstman, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt, en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is.

Het eerste deel is geschreven door Matt Lieberman en geregisseerd door Clay Kaytis (The Angry Birds Movie).