Chris Evans in gesprek voor Netflix film Pain Hustlers

Acteur Chris Evans (Captain America) blijkt in onderhandeling te zijn om zich te voegen bij de cast van Netflix’s Pain Hustlers, zo meldt website Deadline.

Het verhaal van Pain Hustlers draait om Liza Drake, een voortijdige schoolverlater die droomt van een beter leven voor haar en haar jonge dochter. Ze krijgt een baan bij een falend farmaceutisch bedrijf, in een vergeeld winkelcentrum te centraal Florida. Liza’s charme, lef en gedrevenheid weten het bedrijf omhoog te krijgen, al komt ze hierdoor wel in een criminele samenzwering terecht.

Liza zal gespeeld worden door Emily Blunt. Welke eventuele rol Chris Evans in Pain Hustlers gaat krijgen is nog niet bekend. Ook is er nog weinig bekend over de rest van de castleden.

Chris Evans in Pain Hustlers

Volgens bronnen zal Pain Hustlers geregisseerd worden door David Yates (regisseur van de laatste vier Harry Potter-films en de volledige serie Fantastic Beasts and Where to Find Them) Wells Tower was verantwoordelijk voor het scenario. De productie van de film zal naar verwachting eind augustus beginnen. Pain Hustlers zou qua stijl vergelijkbaar zijn met films als The Big Short, The Wolf of Wall Street en American Hustle.

Lawrence Gray produceert Pain Hustlers names Gray Matter Productions. Ook Wychwood Pictures van Yates en Yvonne Walcott Yates zijn bij de film betrokken. Lewis Taylor en Ben Everard zijn uitvoerend producent. De co-producenten van Pain Hustlers zijn Lloyd Everard, Cyrus Mojibi, Lawrence Kao en Patrick Wade.

Chris Evans zal binnenkort te zien zijn in The Gray Man, een andere Netflix film waaraan ook Ryan Gosling meedoet. Deze zal op 15 juli aan de streamingdienst worden toegevoegd.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter