Chris Hemsworth deelt nieuwe Men in Black International foto

Chris Hemsworth plaatste een nieuwe foto, waarop we hem zien samen met Tessa Thompson uit de aankomende Men in Black spinoff film, Men in Black International. Bekijk de foto hieronder.

Thor: Ragnarok acteurs Chris Hemsworth en Tessa Thompson herenigen zich in dit project als respectievelijk Agents H en M.

Naar verluidt zullen de agenten J en K, gespeeld door Will Smith en Tommy Lee Jones, niet in deze spin-off verschijnen. Men in Black International zal echter hetzelfde fictieve universum voortzetten. Agenten H en M maken deel uit van de vestiging van MiB in Londen, die wordt gerund door het personage van Liam Neeson. H en M moeten een ​​moordmysterie met wereldwijde implicaties oplossen.

Emma Thompson herneemt haar rol als O, een rol die ze eerder speelde in Men in Black 3. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout) heeft zich ook bij de cast gevoegd, net als Kumail Najiani en Rafe Spall. F. Gary Gray regisseert de film op basis van een script door Art Marcum en Matt Holloway. Men in Black International draait vanaf 14 juni 2019 in de bioscoop.