Chucky keert terug naar het witte doek in Child’s Play remake

Onze favoriete moordende pop houdt krijgt binnenkort een eigen tv-serie die ontwikkeld wordt door franchise-ontwikkelaar Don Mancini en nu meldt The Hollywood Reporter dat Chucky tevens zal terugkeren naar het grote scherm in een remake van Child’s Play.

Lars Klevberg (Polaroid) zal de horror-reboot regisseren voor MGM op basis van een script geschreven door Tyler Burton (Kung Fury 2). David Katzenberg en Seth Grahame-Smith (IT) zullen produceren. Het is nog niet bekend hoe de remake zal passen in de franchise die voortgezet wordt met de tv-serie die in ontwikkeling is.

De Child’s Play franchise bestaat al 30 jaar, sinds de eerste film die in 1988 uitkwam en een succes was aan de box office. De film ontving over het algemeen positieve recensies en kreeg een cult-aanhang. De film kreeg zes sequels die succesvol bleven aan de kassa, maar langzaamaan kregen ze meer gemengde en negatieve recensies. Dat was tot Curse of Chucky, die terugkeerde naar de horrorwortels van de franchise en zeer positieve recensies kreeg. De meest recente film, Cult of Chucky, werd afgelopen oktober uitgebracht op Blu-ray en video-on-demand en ontving sterke recensies van critici. Brad Dourif is sinds het begin ​​een hoofdonderdeel van de franchise en heeft zijn stem gegeven aan de moorddadige pop in alle films.

De opnames van de Child’s Play remake zullen in september in Vancouver beginnen.