Chucky seizoen 2 vanaf 17 november te zien op FOX

De moordende pop Chucky keert terug! Chucky seizoen 2 is vanaf 17 november 2022 te zien op FOX Nederland. Om alvast in de stemming te komen wordt seizoen 1 vanaf 27 oktober herhaald.

Chucky seizoen 2 op FOX

In de serie Chucky wordt een idyllisch kleine Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude ‘Chucky’-pop opduikt bij een garagesale. Jake (Zackary Arthur) is een tiener die een saai leven leidt op een High School en neemt Chucky mee. Al snel worstelen de inwoners om de reeks gruwelijke moorden tegen te gaan, die ook de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen kruipen vrienden en vijanden uit Chucky’s verleden terug in zijn wereld en dreigt de waarheid zich te onthullen achter zijn mysterieuze oorsprong.

Nadat zijn duivelse plan om Amerika’s kinderziekenhuizen binnen te vallen in seizoen één werd verijdeld, zoekt Chucky nu wraak op degenen die hij verantwoordelijk houdt: de overlevende tieners Jake, Devon en Lexy, samen met zijn ex Tiffany, nu zijn gezworen vijand.

In de Chucky serie zijn er rollen voor Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Devon Sawa, Lexa Doig en Barbara Alyn Woods samen met franchiseveteranen Brad Dourif, Jennifer Tilly en Fiona Dourif.

Chucky wordt geproduceerd door UCP en is in handen van bedenker Don Mancini, David Kirschner, Nick Antosca en Alex Hedlund. Harley Peyton zal ook dienen als uitvoerend producent.  Mancini, de bedenker van de filmfranchise, schreef ook de televisiebewerking, regisseert de eerste aflevering en is tevens de showrunner.

Chucky seizoen 2 is vanaf 17 november te zien op FOX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter