Chucky wenst Andy welterusten in nieuwe Child’s Play motion poster

MGM en Orion hebben een nieuwe motion poster vrijgegeven voor hun horror reboot Child’s Play, waarin we een preview krijgen op Mark Hamill‘s Chucky. Bekijk deze hieronder!

Aubrey Plaza (Ingrid Goes West) en Brian Tyree Henry (Atlanta) spelen de hoofdrollen in Child’s Play. Mark Hamill spreekt de stem in van de moordpop Chucky. Andere rollen zijn er voor Gabriel Bateman, Beatrice Kitsos, Ty Consiglio en Carlease Burke. De film wordt geregisseerd door Lars Klevberg (Polaroid). Tyler Burton Smith schreef het scenario, gebaseerd op de film uit 1988. David Katzenberg en Seth Grahame-Smith (IT) zullen produceren.

In de reboot speelt Plaza een moeder die haar zoon Andy (Gabriel Bateman) een speelgoedpop voor zijn verjaardag geeft. Ze is zich echter niet bewust van zijn sinistere karakter. De nieuwe versie van de moordpop zal geen pop zijn die bezeten is door een seriemoordenaar, maar zal een defecte Buddy zijn waarvan de programmeercode is gehackt, zodat hij geen beperkingen heeft.

De Child’s Play franchise bestaat al 30 jaar, sinds de eerste film die in 1988 uitkwam en een succes was aan de box office. De film ontving over het algemeen positieve recensies en kreeg een cult-aanhang. De film kreeg zes sequels die succesvol bleven aan de kassa, maar langzaamaan kregen ze meer gemengde en negatieve recensies. Dat was tot Curse of Chucky, die terugkeerde naar de horrorwortels van de franchise en zeer positieve recensies kreeg. De meest recente film, Cult of Chucky, werd afgelopen oktober uitgebracht op Blu-ray en video-on-demand en ontving sterke recensies van critici. Brad Dourif is sinds het begin ​​een hoofdonderdeel van de franchise en heeft zijn stem gegeven aan de moorddadige pop in alle films.

Child’s Play moet vanaf 21 juni te zien zijn.