Cineweek | Vooruitblik 2020 (1917, Eternals, Tenet)

In mijn eerste Cineweek van dit jaar leek het me wel gepast om een overzichtje te maken van de films die in 2020 zullen gaan uitkomen. En dan met name degene waar ik interesse in heb.

Ik moet zeggen dat er dit keer niet heel veel films zijn waarop ik nauwelijks kan wachten om ze te zien. Er zit als het ware geen Once Upon a Time in Hollywood of Avengers: Endgame bij. Toch zijn er best wat titels waar ik interesse in heb.

De eerste film welke in mij opkwam was 1917 (9 januari). Met name omdat de trailer erg interessant oogde en er over de Eerste Wereldoorlog nog maar weinig bekende films zijn. Ook ben ik wel benieuwd naar No Time To Die (2 april), de aankomende James Bond film. Dit terwijl ik voorheen geen fan van de franchise was.

Een andere titel waar ik wel nieuwsgierig naar ben is The Lighthouse (27 februari), gezien deze in Nederland pas dit jaar uitkomt.

Als het gaat om superheldenfilms dan wil ik Wonder Woman 1984 (4 juni) en Black Widow (30 april) ook wel meepakken. En als we het nou toch over dit genre hebben dan moet ik ineens denken aan Eternals (5 november), een Marvel film waarin een hoop nieuwe personages geïntroduceerd zullen worden. Daarbij was ik bijna vergeten dat Venom 2 dit jaar uitkomt. Gezien het origineel best potentie had ben ik zeer benieuwd naar de opvolger.

Er blijkt overigens een remake te komen van Candyman (11 juni), die ik stiekem ook wel wil zien. Tevens kijk ik enigszins uit naar Tenet (17 juli), de aankomende film van Christopher Nolan.

Ik moet bekennen dat, nu ik het zo op een rijtje heb gezet, er stiekem nog best veel films zijn die ik graag zou zien. Daarbij ben ik ook benieuwd hoe het met jullie zit. Heb jij interesse in de titels die ik in deze Cineweek genoemd heb? Of zijn er andere titels waar je naar uitkijkt? Plaats gerust een reactie of reageer via Facebook.