City on a Hill seizoen 3 vanaf 12 oktober bij Ziggo Movies & Series

City on a Hill seizoen 3 verschijnt 12 oktober bij Ziggo Movies & Series XL. Het misdaaddrama speelt zich af in het Boston van de jaren negentig, en draait om een onwaarschijnlijk verbond tussen een corrupte FBI-agent en een strijdende ambtenaar. Bekijk hieronder een trailer.

City on a Hill seizoen 3 

Gesitueerd in Boston begin jaren negentig, toen de stad vol was met gewelddadige criminelen die werden aangemoedigd door lokale wetshandhavingsinstanties. Een tijd waarin corruptie en racisme de norm waren, totdat het allemaal plotseling veranderde door wat het ‘Boston Miracle’ werd genoemd. Een Afro-Amerikaanse officier van justitie uit Brooklyn bepleit verandering en vormt een onwaarschijnlijke alliantie met een corrupte maar vereerde FBI-veteraan die de status-quo gehandhaafd wil houden.

City on a Hill is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 16 juni 2019. De reeks werd bedacht door Chuck MacLean, die het verhaal bedacht samen met Ben Affleck. De reeks wordt geproduceerd door Affleck, Matt Damon, Tom Fontana. Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en er is al een derde seizoen aangekondigd.

De hoofdrollen worden vertolkt door Kevin Bacon, Aldis Hodge, Jonathan Tucker en Mark O’Brien.

City on a Hill seizoen 3 is vanaf 12 oktober te zien bij Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter