The Cloverfield Paradox te zien op Netflix!

Na wekenlange geruchten over de volgende film heeft Netflix de Super Bowl-spot onthuld voor The Cloverfield Paradox! De mysterieuze derde Cloverfield-film zal in april niet meer in de bioscoop debuteren, maar zal in plaats daarvan vanaf vandaag op Netflix te zien zijn!

The Cloverfield Paradox te zien op Netflix!

The Cloverfield Paradox

Een groep astronauten, werkzaam in een ruimtestation, doet een schokkende ontdekking die alles wat ze denken te weten op zijn kop zet. Na een uitvoering van een wetenschappelijk experiment verdwijnt de Aarde. Wanneer er bovendien een ruimteveer verschijnt, moeten de astronauten vechten om te overleven.

The Cloverfield Paradox heeft hoofdrollen voor David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Elizabeth Debicki, Daniel Bruhl en Chris O’Dowd.

De film wordt geregisseerd door Julius Onah (The Girl Is in Trouble) op basis van een scenario door Oren Uziel en Doug Jung. De film werd geproduceerd door J.J. Abrams en is het derde deel van de Cloverfield-franchise. De film werd in 2012 aangekondigd onder de titel God Particle, gebaseerd op een script van Uziel. Eind 2016 werd titel van de film veranderd naar 2017 Cloverfield Movie.

The Cloverfield Paradox is vanaf 4 februari 2018 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter