Terry Silver keert terug Cobra Kai seizoen 4 trailer

Nog even geduld. Hij is druk bezig met de voorbereidingen. Terry Silver keert terug naar de dojo voor Cobra Kai seizoen 4.

Bekijk hieronder een eerste trailer, welke bevestigt dat het Karate Kid-personage officieel zal terugkeren naast hoofdrolspelers Ralph Macchio en William Zabka in het nieuwe seizoen. De video laat de terugkeer zien van Thomas Ian Griffith‘s Terry Silver. Het personage verscheen voor het eerst in The Karate Kid Part III uit 1989, waar hij Kreese ook had geholpen bij zijn wraak op Daniel en meneer Miyagi. De verwachting is dat Cobra Kai seizoen 4 later dit jaar zal debuteren.

Cobra Kai seizoen 4 trailer

In Cobra Kai zien we de terugkeer van Ralph Macchio en William Zabka in hun iconische rollen uit de filmfranchise The Karate Kid. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984. Een down-and-out Johnny Lawrence (Zabka) zoekt verlossing door de beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen en zijn rivaliteit met een nu succesvolle Daniel LaRusso (Macchio) te doen oplaaien. Daniel worstelt om het evenwicht in zijn leven te behouden zonder de begeleiding van zijn mentor Mr. Miyagi.

Tevens zijn er rollen voor Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Jacob Bertrand (Hawk), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Gianni Decenzo (Demetri), Martin Kove (John Kreese), Vanessa Rubio (Carmen) en Peyton List (Tory).

Cobra Kai is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg via hun productiebedrijf, Counterbalance Entertainment. Will Smith, James Lassiter en Caleeb Pinkett produceren samen met Susan Ekins voor Overbrook Entertainment in samenwerking met Sony Pictures Television, met Ralph Macchio en William Zabka als co-executive producers.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter