Cobra Kai seizoen 4 vanaf 31 december te zien op Netflix Nederland

Cobra Kai seizoen 4 zal vanaf 31 december te zien zijn op Netflix. Het langverwachte vierde seizoen heeft vandaag een nieuwe poster gekregen. De poster verschenen op sociale media, waarvan één een meer traditionele promo voor de serie is, terwijl de andere fungeert als poster voor het 51e jaarlijkse All Valley Karate Championship. De tweede poster toont verschillende evenementen die tot en met december plaatsvinden, die allemaal culmineren in het ‘toernooi’ dat begint op 31 december, dezelfde dag dat het seizoen in première gaat.

Naast dit nieuws heeft Jon Hurwitz – maker, schrijver en regisseur van de serie – vorige week fans op de hoogte gebracht van de status van de toekomst van de serie. Tijdens het beantwoorden van een vraag over de relatie van Sam en Miguel, onthulde Hurwitz dat het team al bezig was met het filmen van de laatste afleveringen van het vijfde seizoen.

Cobra Kai seizoen 4 op Netflix Nederland

In Cobra Kai zien we de terugkeer van Ralph Macchio en William Zabka in hun iconische rollen uit de filmfranchise The Karate Kid. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984. Een down-and-out Johnny Lawrence (Zabka) zoekt verlossing door de beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen en zijn rivaliteit met een nu succesvolle Daniel LaRusso (Macchio) te doen oplaaien. Daniel worstelt om het evenwicht in zijn leven te behouden zonder de begeleiding van zijn mentor Mr. Miyagi.

Seizoen 4 van Cobra Kai zal waarschijnlijk gaan over de nasleep van de actievolle finale van het derde seizoen, waar fans voor het laatst Johnny Lawrence en Daniel LaRusso zagen samenwerken om John Kreese uit te schakelen tijdens het All Valley Karate Tournament. Toen ze echter hun nieuwe alliantie vormden, lijkt het erop dat Kreese ook zijn oude vriend heeft ingeschakeld om hem te helpen Johnny en Daniel te verslaan. Het nieuwe seizoen introduceert ook nieuwe personages in de vorm van Dallas Dupree Young als Kenny en Oona O’Brien als Devon.

Naast Macchio en Zabka zijn er rollen voor Xolo Maridueña als Miguel Diaz, Tanner Buchanan als Robby Keene, Mary Mouser als Samantha LaRusso, Peyton List als Tory Nichol, Courtney Henggeler als Amanda LaRusso, Vanessa Rubio als Carmen Diaz, Jacob Bertrand als Hawk, Gianni Decenzo als Demetri en Martin Kove als John Kreese.

Cobra Kai is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg via hun productiebedrijf, Counterbalance Entertainment. Will Smith, James Lassiter en Caleeb Pinkett produceren samen met Susan Ekins voor Overbrook Entertainment in samenwerking met Sony Pictures Television, met Ralph Macchio en William Zabka als co-executive producers.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter