Coisa Mais Linda seizoen 2 vanaf 19 juni op Netflix

Op vrijdag 19 juni verschijnt bij Netflix Coisa Mais Linda seizoen 2. Dit tweede seizoen van de Braziliaanse serie telt zes afleveringen. In Coisa Mais Linda (Engelse titel Girls from Ipanema) gaat een huisvrouw uit de jaren 50 naar Rio de Janeiro om haar man te zien, maar ontdekt dat hij haar heeft verlaten. Ze besluit te blijven en opent een bossanovaclub.

1959. Maria Luiza is een rijke en plichtsgetrouwe vrouw die altijd afhankelijk is geweest van haar vader en echtgenoot. Na alleen gelaten te zijn in Rio de Janeiro, tegen beter weten in en tot ergernis van haar strenge vader, besluit Maria Luiza in de stad te blijven en zich te wijden aan het omtoveren van het eigendom van haar echtgenoot in een Bossa Nova-club. In deze passie gedreven transformatie zal ze worden geïnspireerd door haar liberale en feministische nieuwe vrienden: Adélia, Lígia en Thereza.

De hoofdrollen worden gespeeld door Maria Casadevall, Pathy Dejesus, Fernanda Vasconcellos, Mel Lisboa, Leandro Lima en Ícaro Silva.

Deze Braziliaanse Netflix-serie wordt geregisseerd door Julia Rezende, Caito Ortiz en Hugo Prata. Giuliano Cedroni en Heather Roth tekenden, in samenwerking met Leo Moreiro, Luna Grimberg en Patricia Corso, voor het script en leverden daarmee allemaal een ode aan de bossanova en Rio de Janeiro af.

Coisa Mais Linda seizoen 2 is vanaf 19 juni te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter