Colin O’Donoghue (Once Upon A Time) aanwezig bij Dutch Comic Con 2019

Op 23 en 24 november kun jij Colin O’Donoghue ontmoeten tijdens Dutch Comic Con 2019. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. De meeste zullen hem kennen uit Once Upon A Time. Mis je kans niet om op de foto te gaan met Colin en koop jouw photobooth of Meet & Greet tickets online.

Colin O'Donoghue

Colin O’Donoghue bij Dutch Comic Con 2019

Colin, afkomstig uit Drogheda, Ierland en afgestudeerd aan de Gaiety School of Acting in Dublin, heeft een carrière in theater, televisie en film.

Op dit moment werkt Colin aan de televisie-serie The Right Stuff, voor National Geographic, wat geproduceerd wordt door Leonardo DiCaprio en Appian Way. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wolfe dat over een groep Amerikaanse gevechtspiloten gaat, die eind jaren vijftig werden gerekruteerd om experimentele vliegtuigen en raketten te testen, voordat zij de eerste astronauten van de Verenigde Staten werden.

In 2003 won O’Donoghue de Ierse Film en Televisie Award voor ‘Best New Talent’ voor zijn rol als “Norman” in Home For Christmas. Kort daarna werkte hij aan Proof, Fair City, de mini-serie Rebel Heart en The Clinic. Hij verscheen in seizoen 3 in de succesvolle Showtime serie The Tudors als “Duke Philip of Bavaria”, waar hij de aandacht trok van vele volgers uit de industrie.

In 2010 besloot Colin naar Hollywood te gaan, waar hij meteen de hoofdrol van “Michael Kovak” op zich nam en samen met Academy Award winnaar Sir Anthony Hopkins aan de film The Rite werkte. Het jaar daarop speelde hij in de ABC pilot Identity tegenover Angela Bassett en boekte hij de co-lead tegenover BAFTA-winnaar Noel Clarke in Johannes Roberts’ science-fictionfilm Storage 24.

In 2012 is Colin te zien in ABC’s hitserie Once Upon A Time, waarbij hij de fan-favoriet “Captain Hook” speelde. De serie ging 7 seizoenen mee en werd gelicentieerd in meer dan 190 landen, met een hoge positie op de belangrijkste Europese markten evenals in de Verenigde Staten.

De acteur is niet de enige ster die bij de wintereditie van het evenement aanwezig is. Eerder werd de komst van Michiel Huisman en actrices Marie Avgeropoulos (The 100) en Evanna Lynch (Harry Potter) aangekondigd.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter