Colin O’Donoghue te gast op Dutch Comic Con

Acteur Colin O’Donoghue (bekend van de serie Once Upon a Time) is te gast op de aankomende editie van de Dutch Comic Con. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt.

O’Donoghue was al eerder in beeld als gast bij de Heroes Dutch Comic Con. In 2019 moest hij echter afzeggen vanwege film verplichtingen en in 2020 zorgde de pandemie ervoor dat het evenement in zijn geheel niet door kon gaan. De aankomende Dutch Comic Con editie op 20 en 21 november 2021 zorgt ervoor dat fans hem alsnog kunnen treffen.

Colin O’Donoghue op Dutch Comic Con

Colin, afkomstig uit Ierland en afgestudeerd aan de Gaiety School of Acting te Dublin, heeft een carrière in zowel theater, film en televisie. Hij werkt een tijdje geleden aan de televisieserie The Right Stuff, welke gemaakt werd voor National Geographic en door het bedrijf Appian Way (van Leonardo DiCaprio) geproduceerd werd. Deze serie is gebaseerd op een boek van Tom Wolfe en gaat over een groep Amerikaanse gevechtspiloten, welke eind jaren vijftig werden gerekruteerd. Dit om experimentele vliegtuigen en raketten te kunnen testen. De groepsleden mochten zich later tot de eerste astronauten van de Verenigde Staten rekenen.

In 2010 besloot O’Donoqhue om naar Hollywood te gaan. Daar nam hij de rol van Michael Kovak op zich en werkte met Sir Anthony Hopkins samen aan de film The Rite.

Vanaf 2012 was Colin te zien in de ABC hitserie Once Upon A Time, waarin hij fan-favoriet Captain Hook speelde. De serie telde 7 seizoenen en kon in meer dan 190 landen bekeken worden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter