Coming To America nu te zien op Amazon Prime Video

De komedie Coming to America uit 1988 is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video Nederland. Dat heeft de streamer bekend gemaakt. Dit is de perfecte voorbereiding op Coming 2 America, die op 5 maart 2021 zal verschijnen op de Prime Video.

Coming To America op Amazon Prime 

Prins Akeem Joffer is de kroonprins van Zamunda die een extreem verwende levensstijl leidt waar alles voor hem wordt gedaan, inclusief de keuze van zijn bruid. Nadat hij 21 is geworden, vraagt Akeem zijn familie of hij de wereld rond mag reizen, zodat hij in het geheim een vrouw kan vinden met wie hij wil trouwen. Akeem en zijn bediende Semmi reizen naar Queens, New York en doen zich voor als arme internationale studenten, zodat Akeem een vrouw kan vinden die van hem houdt om hem, en niet om zijn titel of fortuin.

Coming To America is geregisseerd door John Landis op basis van een scenario door Eddie Murphy, David Sheffield en Barry W. Blaustein.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley, John Amos, Paul Bates, Garcelle Beauvais, Madge Sinclair en Allison Dean.

Coming To America bracht wereldwijd 288 miljoen dollar in het laatje. De film betekende een hernieuwde samenwerking tussen Eddie Murphy en regisseur John Landis. De twee werkten eerder samen aan de comedyfilm Trading Places (1983). Ze werkten zes jaar later opnieuw samen aan Beverly Hills Cop III.

In 1989 werd een pilot gemaakt voor een geplande spin-off televisieserie, hoewel deze nooit verscheen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter