Netflix maakt cast voor Cowboy Bebop serie bekend

Netflix heeft de eerste foto’s vrijgegeven voor de aankomende Cowboy Bebop serie. Dit wordt een live-action verfilming van de populaire anime.

Er zijn enkele afbeeldingen vrijgegeven van John Cho, Mustafa Shakir en Daniella Pineda als personages Spike Spiegel, Jet Black en Faye in de aankomende Cowboy Bebop serie. Het gaat hier om een live-action verfilming voor Netflix. Je kunt de afbeeldingen hieronder bekijken:

De Cowboy Bebop serie zal uit 10 afleveringen bestaan. Hoofdrollen zijn ervoor Mustafa Shakir, John Cho, Alex Hassell, Daniella Pineda en Elena Satine. De reeks staat gepland om op 21 november 2021 via Netflix te verschijnen.

Cowboy Bebop anime serie

Cowboy Bebop is van oorsprong een anime die in 1998 van start ging. Het verhaal draait om een toekomstbeeld waarin de mensheid zich noodgedwongen over andere planeten heeft moeten verspreiden. In eerste instantie werd de orde in deze nieuwe samenleving gehandhaafd door de ISSP (Inter Solar System Police). Aangezien deze het werk niet meer aankonden werd er een nieuw systeem in de wereld geroepen. Men staat het toe dat zogeheten ‘Cowboys’, als een soort moderne premiejagers tegen een vergoeding criminelen bij de politie kunnen afleveren. Twee van die ‘Cowboys’ zijn Jet Black en Spike Spiegel, welke samen een goed duo vormen. De komst van wispelturige premiejaagster Faye maakt het werken echter een stukje moeilijker.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter