Criminal Minds vanaf 2 november bij Videoland

In november keert Criminal Minds terug bij Videoland. Het gaat om de eerste veertien seizoenen van het misdaaddrama, dat begin dit jaar ten einde kwam met een tien afleveringen tellend vijftiende seizoen. Criminal Minds draait om een speciale eenheid van de FBI, die zich specialiseert in de psyche van criminelen.

Criminal Minds op Videoland

Criminal Minds is een misdaadserie die in première ging op 22 september 2005 op de Amerikaanse zender CBS. In de serie worden er moorden opgelost onder leiding van agent Aaron Hotchner. Criminal Minds onderscheidt zich van andere misdaadseries door zich op de misdadigers te richten en niet op de misdaad zelf.

Criminal Minds lost problemen op rond het land. Dit team van elite FBI profilers analyse de meeste verdraaide criminale gedachten. Ze anticiperen hier op en reageren voor de volgende aanval is gebeurt. David Rossi (Joe Mantegna) komt terug van zijn pension om de Behavioral Analysis Unit terug te helpen. Deze unit geleidt bij Aaron Hotchner (Thomas Gibson) een familie man die capabele is om zijn…

De serie werd ontwikkeld door Jeff Davis en was voor het eerst te zien op 22 september 2005 op de Amerikaanse zender CBS. De serie was vanaf het begin een succes. Zo wist het dertiende seizoen nog altijd gemiddeld per aflevering tussen de negen en tien miljoen kijkers te trekken. Ook kreeg de serie een aantal spin-offs, namelijk Criminal Minds: Beyond Borders en Criminal Minds: Suspect Behavior.

De serie had rollen voor o.a. Mandy Patinkin, Joe Mantegna, Thomas Gibson, Lola Glaudini, A.J. Cook, Paget Brewster, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore, Rachel Nichols, Jeanne Tripplehorn, Jennifer Love Hewitt, Aisha Tyler, Adam Rodriguez.

Criminal Minds seizoen 1 t/m 14 verschijnt 2 november bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter