Cristin Milioti: Donald Trump crashte set The Wolf of Wall Street

De Amerikaanse oud-president staat er al langer om bekend dat hij graag in films verschijnt. In 2012 zou Donald Trump de set van Martin Scorsese‘s The Wolf of Wall Street hebben bezocht met de intentie om een filmrol te kunnen scoren, zo beweert actrice Cristin Milioti. En volgens haar gedroeg Trump zich als een “complete en volslagen clown”.

Donald Trump op de set van The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street, uitgebracht in 2013, werd geregisseerd door Martin Scorsese en is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Jordan Belfort uit 2007. De film vertelt het verhaal van Belforts opkomst van een kleine effectenmakelaar tot de oprichter van zijn eigen Wall Street-firma, Stratton Oakmont, die geplaagd wordt door ongebreidelde corruptie en fraude, wat uiteindelijk tot zijn ondergang leidt.

Leonardo DiCaprio leidde de cast van The Wolf of Wall Street als Jordan Belfort, naast Cristin Milioti als zijn eerste vrouw Teresa Petrillo, een bescheiden kapper, en Margot Robbie als zijn tweede vrouw, het blonde model Naomi Lapaglia.

Het incident met de oud-president zou hebben plaatsgevonden bij de opnames van een scene die vroeg in de film verschijnt. Jordan Belfort bedriegt zijn eerste vrouw in een limousine, wanneer Teresa hem betrapt terwijl hij cocaïne snuift van Naomi’s borst. Aangezien de scène net buiten Trump Tower op Fifth Avenue is opgenomen, ontvingen de cast en crew die dag een nogal niet-verrassende bezoeker.

Tijdens een recent interview met The Independent, onthulde Milioti dat Donald Trump de Wolf of Wall Street-set in 2012 heeft gecrasht. De actrice nam geen blad voor de mond en vertelde wat ze van het bezoek vond.

“He crashed the set and he was a complete and utter buffoon, as we all know.”

Toch wilde Milioti verder niks kwijt over de situatie, aangezien ze Trump duidelijk niet meer aandacht wilde geven dan nodig was. Zij is echter niet het eerste persoon verwikkeld in de film dat dit verhaal vertelt. In zijn memoires uit 2019 Life in Movies: Stories from 50 Years in Hollywood onthulde uitvoerend producent Irwin Winkler van Wolf of Wall Street meer details over de interactie. Winkler beweert dat Trump de set crashte in de hoop een rol in de film te krijgen, hoewel hij niet wilde dat het slechts een cameo was. Noch Milioti noch Winkler onthulden meer details dan dat. Wel weten we dat de wensen van Trump uiteindelijk onvervuld bleven.

Trump heeft een lange geschiedenis met het spelen van zichzelf in veel films en tv-shows in New York, waaronder Home Alone 2: Lost in New York, Zoolander, Sex and the City en ook Wall Street: Money Never Sleeps uit 2010. Volgens een gerucht wilde Trump zelfs de rol spelen van president in Sharknado 3: Oh Hell No!. Die film kwam uit in 2015, een jaar voordat Trump daadwerkelijk tot president werd gekozen. Maar aangezien Trump niet op tijd van zich liet horen werd de film zonder hem opgenomen, tot Trumps ergenis.

Maar volgens Milioti was het nogal naïef van Donald Trump om de set van The Wolf of Wall Street te crashen en te verwachten dat hij ter plekke een rol zou krijgen. Scorsese is een auteur die bekend staat om zijn duidelijke visie bij het filmmaken, dus er is weinig tot geen kans dat hij een beroemdheid op zijn set zou hebben laten walsen en zich een weg naar een geïmproviseerde rol zou hebben ingepraat.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter