CSI: Vegas vanaf 10 april te zien op Videoland

Fans van misdaadseries zullen blij zijn. CSI: Vegas, het langverwachte vervolg op CSI: Crime Scene Investigation, zal in Nederland vanaf 10 april 2022 te zien zijn bij Videoland. Het vervolg bevat terugkerende CSI-acteurs als William Petersen, Jorja Fox en Wallace Langham! Zij worden vergezeld door nieuwe vaste gasten Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodgriuez en Mandeep Dhillon. Bekijk hieronder alvast een trailer.

De laatste aflevering van CSI: Crime Scene Investigation werd meer dan vijf jaar geleden uitgezonden en maakte een einde aan een indrukwekkende reeks van 15 seizoenen. De originele serie leidde tot verschillende CSI-spin-offs, waaronder CSI: Miami, CSI: NY en CSI: Cyber.

CSI: Vegas op Videoland

CSI: Vegas opent een gloednieuw hoofdstuk in Las Vegas. Wanneer de erfenis en toekomst van het Crime Lab in twijfel worden getrokken, moet een briljant nieuw team van onderzoekers onder leiding van Maxine Roby (Paula Newsome) de hulp inroepen van oude vrienden, Gil Grissom (William Peterson) en Sara Sidle (Jorja Fox). Deze gecombineerde kracht zal de nieuwste forensische technieken inzetten om te doen waar ze goed in zijn – het bewijs volgen – om gerechtigheid in Sin City te behouden en te dienen en de waarheid te achterhalen.

De serie ziet de terugkeer van William Petersen als Gil Grissom, Jorja Fox als Sarah Sidle en Paul Guilfoyle als detective Jim Brass. Nieuwe leden van het forensisch team zijn Paula Newsome (Barry), Matt Lauria (Kingdom) en Mandeep Dhillon. Wallace Langham, Jamie McShane en Mel Rodriguez zullen ook een hoofdrol spelen.

CSI werd vanaf 2000 gemaakt door CBS, met Anthony E. Zuiker als producer en originele schrijver. De serie wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Jonathan Littman, en Petersen. CSI: Crime Scene Investigation stopte na 15 seizoenen in 2015 en lanceerde een franchise van $1 miljard dat vier series besloeg; CSI en spin-offs CSI: Miami, CSI: New York en CSI: Cyber.

CSI: Vegas ging in de VS 6 oktober 2021 in première op CBS. Inmiddels is er ook al een seizoen 2 aangekondigd. Seizoen twee van CSI: Vegas wordt uitgezonden tijdens het seizoen 2022-2023.

CSI: Vegas kijken

CSI: Vegas is vanaf 10 april te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter