Dan Brown’s The Lost Symbol serie vanaf 16 september

Robert Langdon is terug! De Peacock serie The Lost Symbol gaat 16 september van start. Het toont een jonge Robert Langdon die raadsels oplost. De trailer en posters zijn hieronder te bekijken.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dan Brown, auteur van The Da Vinci Code en Angels & Demons. Ashley Zukerman speelt de titelrol, die werd gespeeld door Oscarwinnaar Tom Hanks in de Robert Langdon filmtrilogie.

The Lost Symbol serie

The Lost Symbol serie The Lost Symbol serie

The Lost Symbol serie

The Lost Symbol serie

In The Lost Symbol volgen we professor Langdon die een rits dodelijke puzzels moet oplossen. Zijn mentorfiguur is namelijk ontvoerd en het centrum van een angstaanjagende wereldwijde samenzwering. De serie is gebaseerd op Dan Brown‘s thriller The Lost Symbol uit 2009, het derde boek uit de Robert Langdon-serie.

De hoofdrollen worden gespeel door Ashley Zukerman, Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard en Beau Knapp.

Daniel Cerone (The Blacklist, Dexter) is schrijver en uitvoerend producent van de serie. Brown is uitvoerend producent samen met Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Samie Falvey en Anna Culp. Imagine Television Studios, CBS Television Studios en Universal Television zullen produceren.

Howard regisseerde alle drie de filmadaptaties van Browns romans – The Da Vinci Code, Angels & Demons, en Inferno – waarin Tom Hanks de hoofdrol speelde als Langdon. The Lost Symbol was oorspronkelijk bedoeld om te worden verfilmd, maar uiteindelijk werd besloten om in plaats daarvan met Inferno door te gaan. De filmserie heeft een brutowinst van bijna $1,5 miljard wereldwijd.

The Lost Symbol is vanaf 16 september te zien op Peacock.

The Lost Symbol in Nederland

De streamingdienst Peacock van NBCUniversal is gelanceerd in de Verenigde Staten. Of en wanneer de streamingdienst ook in Nederland zal komen is echter nog niet zeker. Helaas is er dus ook nog geen releasedatum voor The Lost Symbol in Nederland bekendgemaakt. Een aantal eerdere Peacock-series kwamen al op Amazon Prime Video en Netflix uit in Nederland, dus wie weet krijgen we The Lost Symbol alsnog via deze streamers te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter