Dan Fogler komt naar Heroes Dutch Comic Con 2022

Dan Fogler komt naar Heroes Dutch Comic Con 2022! Fogler is bekend van zijn rol als Jacob Kowalski in de Fantastic Beasts films. Daarnaast heeft hij Luke gespeeld in de serie The Walking Dead.

Over drie maanden opent de grootste comic con van Nederland weer haar deuren in Jaarbeurs Utrecht. Twee dagen lang kunnen bezoekers hun hart ophalen voor alles dat te maken heeft met comics, cosplay, gaming en meer. Traditiegetrouw zijn er diverse acteurs en entertainers te gast. Kijk voor meer informatie op de site van Heroes Dutch Comic Con.

Dan Fogler Heroes Dutch Comic Con 2022

Dan Fogler op Dutch Comic Con

De Amerikaanse Dan Fogler is vooral bekend van zijn rol als Jacob Kowalski in de Fantastic Beasts trilogie, een prequel van de ‘Harry Potter’ filmreeks. Daarnaast is Fogler sinds het ​negende seizoen van The Walking Dead te zien als Luke. Ook heeft Dan zijn stem verleend aan diverse animatiefilms, zoals Kung Fu Panda en Horton Hears a Who!. In 2005 debuteerde Fogler op Broadway. Voor zijn rol als William Barfée in The 25th Annual Putnam County Spelling Bee ontving hij een prestigieuze Tony-award.

Comic fans kunnen hem ook herkennen van zijn werk als schrijver van graphic novels. Zo schreef hij zijn eerste horror anthologie ‘Moon Lake’ in 2010. Acht jaar later volgde sci-fi novel ‘Brooklyn Gladiator’. Recentelijk bracht hij ‘Fishkill’ (2020) uit, in samenwerking met Australische comic book artiest Ben Templesmith.

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om Dan Fogler zijn handtekening te bemachtigen, met hem op de foto te gaan en brandende vragen te stellen tijdens de Q&A op het hoofdpodium van het evenement.

Heroes Dutch Comic Con

Op 19 en 20 november 2022 staat de Jaarbeurs Utrecht weer volledig in teken van films, series, cosplay, comics, games en entertainment tijdens de grootste Comic Con van Nederland waar 40.000 bezoekers hun hart op kunnen halen met alles wat er te beleven is.

Altijd al wereldberoemde acteurs en comic artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of cosplay? Want of je nou die fanatieke boardgamer bent of liever shopt naar geeky merchandise… Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een weekend vol vermaak, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passies met andere of maak nieuwe vrienden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter