Daniel Radcliffe heeft een serieus pistoolprobleem in Guns Akimbo trailer

Er is een internationale trailer vrijgegeven voor de actiekomedie Guns Akimbo. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we Daniel Radcliffe als een nerdy ontwikkelaar van een videogame met aan zijn handen geweren vastgemaakt die in een livestreamende underground death match terechtkomt.

Het verhaal volgt een videogame-ontwikkelaar genaamd Miles, die zijn dagen doorbrengt slijt met een vervelende baan, smachtend naar zijn prachtige ex-vriendin Nova. Zijn wereldse bestaan ​​staat op zijn kop wanneer hij zich inschrijft op een darknet-website die complete vreemden dwingt om te vechten in een spel zodat hun gladiatorengevechten wereldwijd live kunnen worden gestreamd naar een fanatiek publiek. De deelnemers worden gekozen door een clandestiene bende die bekend staat als Schism, die de zwakkere deelnemers een handicap geeft om de kansen tegen hen verder te verkleinen.

De film heeft rollen voor Radcliffe als Miles, Natasha Liu Bordizzo (Crouching Tiger,  The Society) als Nova en Samara Weaving (Ready or Not, Bill and Ted 3) als Nix. Daarnaast zijn er rollen voor Mark Rowley, Colin Moy, Ned Dennehy en Hanako Footman.

Guns Akimbo is geschreven en geregisseerd door Jason Lei Howden. Het wordt geproduceerd door Joe Neurauter en Felipe Marino van Occupant en Michael Mailis van Hyperion Entertainment met Will Clarke en Andy Mayson als uitvoerende producenten voor Altitude Films. De film beleefde zijn wereldpremière in september op het Toronto Film Festival 2019.