Dark seizoen 3 | Netflix kondigt laatste seizoen aan

Het einde is het begin en het begin is het einde: de eerste Duitse Netflix original serie komt met een derde en tevens laatste seizoen. De serie wist niet alleen Duitsland in zijn greep te houden, maar werd ook internationaal geroemd. Dark seizoen 3 is vanaf 27 juni exclusief te zien op Netflix.

Dark seizoen 3 bereikt een spectaculaire climax die verder gaat dan tijd en ruimte. Wanneer Jonas aankomt in een nieuwe wereld probeert hij te begrijpen wat deze alternatieve versie van Winden voor zijn lot betekent. Ondertussen zijn de anderen, die zijn achtergebleven in de andere wereld, op zoek naar een manier om niet alleen de tijd te buigen, maar ook de ruimte. Twee werelden. Licht en donker. En temidden van dit alles een tragisch liefdesverhaal van epische proporties.

Jantje Friese (schrijver) en Baran bo Odar (regisseur) over het einde van de serie:

“We hebben DARK vanaf de start gezien als tijdreis-trilogie. We waren heel erg blij toen het eerste seizoen van DARK wereldwijd zo populair werd. In het laatste seizoen geven we antwoorden op vragen van kijkers en helpen we het verhaal door de tijd heen te ontcijferen. We vinden het ergens lastig om de personages achter ons te laten, maar elk einde is ook weer een nieuw begin.”

Hoofdrollen zijn er voor met Louis Hofmann, Jordis Triebel en Lisa Vicari.

Odar en Friese zijn behalve showrunner ook uitvoerend producent naast Lars Gmehling, Max Wiedemann en Quirin Berg. Nikolaus Summerer is de cameraman en Udo Kramer de productieontwerper. Simone Bär keert terug als castingdirecteur en Ben Frost als componist.

Het derde en laatste seizoen van Dark is vanaf 27 juni exclusief te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter