David Cronenberg komt met body horror in Crimes of the Future trailer

NEON heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven van Crimes of the Future, de aankomende sci-fi body horror film met in de hoofdrollen Viggo Mortensen, Kristen Stewart en Léa Seydoux. De film moet zijn wereldpremière maken op het komende filmfestival van Cannes als een officiële selectie voor zijn competitiecategorie.

Crimes of the Future speelt zich af in een niet zo verre toekomst en is geschreven en geregisseerd door David Cronenberg (The Fly, Maps to the Stars). Bekijk hieronder de Crimes of the Future trailer en poster.

Crimes of the Future

Crimes of the Future

Terwijl de menselijke soort zich aanpast aan een synthetische omgeving, ondergaat het lichaam nieuwe transformaties en mutaties. Met zijn partner Caprice toont Saul Tenser, beroemd performancekunstenaar, publiekelijk de metamorfose van zijn organen in avant-garde uitvoeringen. Timlin, een onderzoeker van de National Organ Registry, volgt obsessief hun bewegingen, en dat is wanneer een mysterieuze groep wordt onthuld… Hun missie is om de bekendheid van Saul te gebruiken om licht te werpen op de volgende fase van de menselijke evolutie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Viggo Mortensen, Kristen StewartLéa Seydoux, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Lihi Kornowski, Tanaya Beatty, Nadia Litz, Yorgos Karamichos en Yorgos Pirpassopoulos.

De film is geschreven en geregisseerd door David Cronenberg en markeert de nieuwste samenwerking van Cronenberg en Mortensen na samen te werken aan twee veelgeprezen dramafilms A History of Violence en Eastern Promises. De productie vond plaats in Athene, Griekenland.

Crimes of the Future is een coproductie van NEON, Serendipity Point Films en Argonauts Productions. Producenten zijn Steve Solomos en Argonauts’ Panos Papahadzis met Joe Iacono, Thorsten Schumacher, Peter Touche, Christelle Conan, Aida Tannyan, Victor Loewy en Victor Hadida als uitvoerende producenten. Bonnie Do en Laura Lanktree zijn ook aangesteld als associate producers.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter