DC’s Legends of Tomorrow seizoen 2 poster

The CW heeft de eerste poster vrijgegeven van DC’s Legends of Tomorrow seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken.

DC’s Legends of Tomorrow seizoen 2 poster

Legends of Tomorrow seizoen 2

In de serie reist Rip Hunter terug naar het verleden om daar een groep helden en schurken te verzamelen, om zo gezamenlijk een ogenschijnlijk niet te stoppen bedreiging. Daarmee staat niet alleen de Aarde op het spel, maar ook de tijd zelf.

Na het verslag van de onsterfelijke schurk Vandal Savage en de corrupte meesters van de tijd die met hem verbonden zijn, ontstaat er een nieuwe bedreiging. Dr. Nate Heywood (gespeeld door Nick Zano), een onconventionele en charmante historicus, maakt een schokkende ontdekking – The Legends of Tomorrow zijn verspreid over de tijd. Samen vervolgen de Legendes hun nieuwe missie om de chronologie van de tijd van zijn vroegere en huidige vijanden te beschermen.

Het tweede seizoen heeft hoofdrollen voor Brandon Routh, Victor Garber, Caity Lotz. Dominic Purcell, Wentworth Miller, Ciara Renée, Falk Hentschel, Arthur DarvillFranz DramehSarah Grey, Lance Henriksen, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano en Matthew MacCaull.

Legends of Tomorrow seizoen 2 gaat later dit jaar van start op The CW.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter