De Avondshow met Arjen Lubach krijgt tweede seizoen in september

De Avondshow met Arjen Lubach krijgt een tweede seizoen en zal in september terugkeren. Dat heeft de VPRO bekendgemaakt. In het programma duikt Lubach via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.

Arjen Lubach begon op 21 februari 2022 met zijn nieuwe dagelijkse tv-programma op NPO1. Vooraf waren de verwachtingen hooggespannen, maar het satirische programma wist die waar te maken. De Avondshow met Arjen Lubach heeft gemiddeld meer dan een miljoen kijkers en wordt ook online veel teruggekeken.

De Avondshow met Arjen Lubach

De Avondshow is een latenight satirisch nieuws- en praatprogramma van de VPRO op NPO 1 gepresenteerd door Arjen Lubach, en de opvolger van Zondag met Lubach. De eerste aflevering werd uitgezonden op 21 februari 2022. De première kreeg in het algemeen overwegend positieve reviews. De Volkskrant noemde het programma “een aanwinst” maar vond wel dat het programma “het niveau van de voorganger Zondag met Lubach niet gaat halen”.

Het succesprogramma is van maandag tot en met donderdag vier dagen per week op NPO 1 te zien. De laatste aflevering van het huidige seizoen wordt op 6 mei uitgezonden. Dit is een vrijdagavond, omdat er op 4 mei, de avond van de Dodenherdenking, geen Avondshow wordt uitgezonden.

Lubach en zijn team hebben de afgelopen maanden veel fans gekregen. Zo noemde NPO-baas Jan Slagter het programma “een onmisbaar baken in de avond”.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter