De Britse serie Guilt vanaf 9 december op NPO

De Britse serie Guilt is vanaf 9 december in zijn geheel te zien op NPO Plus. De reeks gaat daarna op 10 december tevens van start met wekelijkse afleveringen op NPO 2 en NPO Start. Bekijk hieronder alvast een trailer. De serie draait het om de twee broers, Max (Mark Bonnar) en Jake (Jamie Sives) in Edinburgh.

Guilt serie

De serie begint met twee broers, Max en Jake, in een auto die terugkeert van een bruiloft. Wanneer ze per ongeluk een oudere man aanrijden en doden in een straat in Edinburgh, nemen ze de beslissing om de misdaad te verdoezelen. Naarmate de show vordert, nemen de moeilijkheden van de broers toe en het verhaal opent zich om andere personages en verhaallijnen naar voren te brengen, binnen een verhalend thema van schuld.

Guilt is een Schotse thriller- en mysterieserie geschreven en gemaakt door Neil Forsyth. Het eerste seizoen werd uitgezonden in 2019 en de tweede serie in het najaar van 2021. De serie is geschreven door Neil Forsyth. De regie is in handen van Robbie McKillop (Cleaning Up, Clique).

De hoofdrollen worden gespeeld door Mark Bonnar, Jamie Sives, Ruth Bradley, Sian Brooke, Bill Paterson, Ellie Haddington, Emun Elliot, Moyo Akandé, Phyllis Logan, Sara Vickers, Greg McHugh, Stuart Bowman, Ian Pirie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter