De film Brazen vanaf 13 januari op Netflix

Netflix heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende thriller Brazen, met Alyssa Milano in de hoofdrol. De film zal op 13 januari 2022 op de streamer verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Brazen Netflix

De film Brazen op Netflix

Brazen vertelt het verhaal van een mysterieschrijver en misdaadexpert genaamd Grace, die terugkeert naar haar ouderlijk huis in de hoofdstad Washington D.C. vanwege haar zus. Wanneer haar zus echter wordt vermoord en haar geheime leven als webcammeisje aan het licht komt, geeft Grace geen aandacht aan het advies van detective Ed, en besluit ze bij de zaak betrokken te raken en zelf op onderzoek uit te gaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alyssa Milano, Sam Page, Malachi Weir, Barry W. Levy, Colleen Wheeler, Lossen Chambers en Matthew Finlan.

Brazen is een bewerking van Brazen Virtue, geschreven door Nora Roberts. De regie was in handen van Monika Mitchell, die eerder voor Netflix een aantal afleveringen van Virgin River regisseerde. De film is geschreven door Edithe Swensen, Donald Martin en Suzette Couture.

Brazen is vanaf 13 januari te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter