De film Eiffel vanaf 28 oktober in de bioscoop

De film Eiffel is een romantisch en waargebeurd verhaal over de liefde tussen ingenieur Gustave Eiffel en een jonge vrouw genaamd Adrienne Bourgès die de skyline van Parijs voor altijd heeft veranderd. De film draait vanaf 28 oktober in de Nederlandse bioscoop. Je kunt hieronder alvast de trailer bekijken.

eiffel film

Film Eiffel

Een romantisch en waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de skyline van Parijs voor altijd heeft veranderd. Na het succesvol afronden van de bouw aan het Vrijheidsbeeld ligt de wereld aan de voeten van ingenieur Gustave Eiffel. De Franse overheid vraagt hem om een spectaculair nieuw ontwerp te maken voor de Wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs. Eiffel houdt zich echter liever bezig met een ander project. Alles verandert wanneer zijn pad kruist met de grote liefde uit zijn verleden. De lang verloren en verboden passie tussen de twee inspireert Eiffel om de wereldberoemde Eiffel toren te ontwerpen.

De hoofdrollen in Eiffel worden vertolkt door Romain Duris, Emma Mackey (Sex Education), Pierre Deladonchamps, Armande Boulanger, Bruno Raffaelli.

De film is geregisseerd door Martin Bourboulon op basis van een scenario door Caroline Bongrand.

Eiffel draait vanaf 28 oktober in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter