De film Foodies vanaf 12 mei in de Nederlandse bioscopen

De eerste beelden van de nieuwe film Foodies zijn gereleased. Sanne Vogel speelt in de film de rol van Sam, een populaire foodblogger. Foodies zal vanaf 12 mei in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder.

Foodies film

De film Foodies

Wat heb je over voor je droombaan, de zoektocht naar ware liefde en heb je de moed om om jezelf te durven zijn? Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef en ook degene waar zij verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Niet alleen haar carrière en levenslange droom komen hiermee op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

Foodies is een verfrissende en sprankelende romantische komedie, met o.a. Sanne Vogel, Sinan Eroglu, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Ilse Warringa en Roué Verveer.

Het is sinds lange tijd dat Sanne Vogel weer in een film te zien zal zijn. Ze zei:

“Het was een feest om Sam te mogen spelen en met dit fantastische team te werken. Ik heb de film al mogen zien en ik kan oprecht zeggen dat ik ongelooflijk trots ben op het eindresultaat.”

De film wordt geregisseerd door Mannin de Wildt die eerder succesvolle series als Rozengeur en Wodka Lime en Lotte heeft geregisseerd en geproduceerd door Phanta Film (Mi Vida) en Goldman Film (Vals). Het scenario is geschreven door Floor van Lissa (Poesjes) met een scenariobijdrage van Richard Kemper (Huisvrouwen Bestaan Niet) en Jeroen Margry (De Club van Lelijke Kinderen).

De film Foodies wordt 12 mei 2022 door distributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter