De film France vanaf 26 mei 2022 in de Nederlandse bioscoop

Paradiso Films brengt vanaf 26 mei 2022 de film France uit in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer en de poster.

France film

De film France 

Sterverslaggever France de Meurs schuwt de sensatie niet wanneer dit voor hogere kijkcijfers zorgt. Haar leven speelt zich af in de televisiestudio en in oorlogsgebied, terwijl ze ook een gezin heeft. Haar hectische bestaan komt plotseling tot stilstand wanneer ze betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Deze onverwachte gebeurtenis zorgt ervoor dat ze haar hele bestaan in twijfel begint te trekken. Terwijl France rust probeert te vinden in de anonimiteit, blijft haar beroemdheid haar achtervolgen totdat een mysterieuze liefdesaffaire een einde lijkt te maken aan haar zoektocht.

De cast bestaat uit namen als Léa Seydoux, Blanche Gardin, Benjamin Biolay, Emanuele Arioli, Juliane Köhler.

Bruno Dumont schreef en regisseerde de film.

Het ging in wereldpremière op het filmfestival van Cannes op 15 juli 2021. Het werd op 25 augustus 2021 in Frankrijk uitgebracht door ARP Selection. De film France draait vanaf 26 mei in de Nederlandse bioscopen!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter