De film Memory met Liam Neeson vanaf 16 juni in de Nederlandse bioscoop

The Searchers kondigt vandaag aan dat de releasedatum van de film Memory zal verplaatsen naar 16 juni 2022. Memory met Liam Neeson is een Engelstalige remake van de Belgische film De Zaak Alzheimer / The Memory of a Killer uit 2003. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Memory film

Memory film

Wanneer huurmoordenaar Alex (Liam Neeson) een opdracht weigert, draaien de rollen om en wordt hij zelf het doelwit. In een spannende race tegen de klok probeert hij zijn belagers op te sporen, voordat zij of FBI-agent Vincent Serra (Guy Pearce) hem vinden. Intussen laat zijn geheugen hem steeds meer in de steek, waardoor hij niet meer kan vertrouwen op zijn eigen acties. Memory is de internationale remake van Erik Van Looy’s succesvolle boekverfilming De Zaak Alzheimer.

De film is geregisseerd door Martin Campbell (Casino Royale) op basis van een scenario door Dario Scardapane.

De hoofdrollen worden gespeeld door Liam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci.

Memory wordt uitvoerend geproduceerd door Black Bear Pictures ’Teddy Schwarzman, Michael Heimler en Ben Stillman met Rupert Maconick, Arthur Sarkissian en Cathy Schulman van Welle Entertainment als producers.

De film Memory draait vanaf 16 juni 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter