De film Mijn vader is een vliegtuig vanaf 30 september in de bioscoop

Mijn Vader Is Een Vliegtuig draait vanaf 30 september in de Nederlandse bioscoop. De film vertelt een verhaal over onverwerkte trauma’s en de angst de controle over de werkelijkheid te verliezen. Bekijk hieronder de trailer.

De film Mijn Vader Is Een Vliegtuig

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Stefan Rokebrand.

De regie is in handen van Antoinette Beumer op basis van een scenario door Maaik Krijgsman. In 2018 verscheen de gelijknamige roman van Antoinette Beumer, waarvan gedeeltes zijn gebaseerd op haar eigen leven.

De film Mijn Vader Is Een Vliegtuig draait vanaf 30 september in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter