De film Pari vanaf 14 januari te zien op Picl

De film Pari is vanaf 14 januari te zien bij de filmtheaters via Picl. Dit aangrijpende familiedrama over een Iraanse vrouw die haar innerlijke vrouwelijke kracht ontdekt is de debuutfilm van de Iraans-Griekse regisseur Siamak Etemadi en werd geselecteerd voor het Panoramaprogramma van de Berlinale in 2020. Bekijk hieronder de trailer.

Pari film

De film Pari 

Wanneer de Iraanse Pari en haar man hun studerende zoon in Athene opzoeken, stranden ze al gelijk op de luchthaven, tevergeefs wachtend op Babak die hen zou komen ophalen. In deze voor hen vreemde omgeving is het traditionele moslimkoppel aangewezen op het beetje Engels dat Pari spreekt. Al hun pogingen om te achterhalen waar hun zoon zich bevindt eindigen in een dood spoor, maar Pari voelt instinctief dat opgeven geen optie is. In haar zoektocht volgt ze de voetsporen van het rebelse leven van haar verdwenen zoon, waarin Pari niet alleen haar kind probeert te vinden maar ook zichzelf.

De hoofdrollen worden gespeeld door Melika Foroutan, Shahbaz Noshir, Sofia Kokkali, Argyris Padazaras, Lena Kitsopoulou, Dimitris Xanthopoulos, Kimonas Kouris.

Pari is de debuutfilm van de Iraans-Griekse regisseur Siamak Etemadi. Hij schreef ook het scenario. Zijn korte film Cavo D’Oro draaide in 2012 in competitie op het Locarno International Film Festival.

Pari is vanaf 14 januari via Picl online te zien bij de filmtheaters.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter