De film Stillwater vanaf 19 augustus in de bioscoop

WW Entertainment brengt 19 augustus in de bioscoop de film Stillwater uit in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailerMatt Damon speelt een Amerikaanse booreilandarbeider in Frankrijk die probeert zijn dochter (gespeeld door Abigail Breslin) te bevrijden, nadat ze beschuldigd is van moord.

Stillwater bioscoop

Stillwater in de bioscoop

Amerikaan Bill Baker (Matt Damon) reist uit Oklahoma naar Marseille om zijn dochter in de gevangenis te bezoeken voor een moord die ze beweert niet te hebben gepleegd. In zijn missie om zijn dochter vrij te krijgen wordt hij geconfronteerd met de taalbarrières en de cultuurverschillen en wordt hij tegengewerkt door de Franse autoriteiten. Hij blijft volharden om de onschuld van zijn dochter te bewijzen en besluit om in Frankrijk te blijven en alles op alles te zetten om de echte moordenaar te vinden.

Naast Damon (Ford v.Ferrari, The Last Duel) zijn er in de film rollen voor Academy Award-genomineerde Abigail Breslin (Zombieland: Double Tap, Scream Queens), César Award-genomineerde Camille Cottin (Killing Eve, House of Gucci) en Deanna Dunagan (The Visit, An Acceptable Loss).

Tom McCarthy regisseert de film op basis van een script dat hij samen schreef met Marcus Hinchey (All Good Things, Come Sunday), Thomas Bidegain (Rust and Bone, The Sisters Brothers) en Noé Debré (We’re Not Animals, Dheepan).

Naast het regisseren, produceert McCarthy de film samen met Steve Golin, Jonathan King en Liza Chasin, met DreamWorks Pictures als coproductie naast Amblin Partners, Anonymous Content, Participant Media, Slow Pony en 3dot Productions.

Stillwater draait vanaf 19 augustus in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter