De film The Weekend Away verschijnt 3 maart op Netflix

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de thriller The Weekend Away, en deze onthult wat een mysterieuze, angstaanjagende whodunit lijkt te zijn. The Weekend Away staat gepland voor zijn debuut op de streamer op 3 maart 2022 en is gebaseerd op de bestseller met dezelfde naam van Sarah Alderson. Bekijk hieronder de trailer.

The Weekend Away op Netflix

Beth (Leighton Meester) is voor het eerst in Kroatië tijdens een weekendje weg met haar beste vriendin. Ze kan haar gezin thuis maar moeilijk van zich afzetten maar weet uiteindelijk toch wat lol te hebben. De sfeer slaat echter om als de beste vriendin van Beth vermist raakt. Het lichaam van de jonge vrouw wordt gevonden en Beth krijgt de stempel van hoofdverdachte op zich. Wat is hier precies gebeurd? Zou Beth haar vriendin hebben vermoord?

De hoofdrollen werden gespeeld door Leighton Meester, Christina Wolfe, Ziad Bakri en Luke Norris.

De thriller is een bewerking van het gelijknamige boek van Sarah Alderson (S.W.A.T.), die ook zelf het script voor haar rekening nam. De regie was in handen van Kim Farrant (Strangerland).

De film The Weekend Away verschijnt 3 maart 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter